Overtuigd?
Ik doe graag hetzelfde voor jouw bezoekers.

Contactgegevens

Staaltaal is een tekstbureau voor webteksten en technische communicatie dat op dit moment volledig uit mijzelf (Patrick Bakker) bestaat. Ik werk veel voor webbureaus en onlinecommunicatiebureaus, maar ook direct voor bedrijven en organisaties die hun online aanwezigheid en/of technische documentatie serieus nemen.

Staaltaal is een volledig online bureau en schrijft vanuit Rio de Janeiro. Dat klinkt romantischer dan het is; uiteindelijk werk ik gewoon achter een normaal bureau, vanuit een normale bureaustoel. Het tijdsverschil met Nederland is vanaf november 3 uur, en vanaf april 5 uur. En ja, natuurlijk mag je langskomen.

Met een achtergrond in (industriële) automatisering en mens-computerinteractie, negen jaar werkervaring bij grote ICT bedrijven en evenzoveel als copywriter bied ik met name voor technische bedrijven een flinke meerwaarde op het gebied van copywriting.

Op zoek naar effectieve webteksten, technische documenten of een samenwerking? Onder de oranje knop vind je mijn contactgegevens.

Meer weten?

Je bent één stap verwijderd van effectieve webteksten.
Bel, mail of Skype ons even, dan beantwoorden we
al je vragen persoonlijk.