Bezorg je bezoekers een zachte landing
met doelgerichte landingspagina's.

Maak een afspraak

Landingspagina

Een landingspagina kan een buitengewoon effectief hulpmiddel zijn om je online doelstellingen te bereiken. Het is een webpagina die je optimaliseert om bezoekers van buiten de site met een specifiek doel te helpen. Door een landingspagina ook voor zoekmachines te optimaliseren kun je op een relatief goedkope manier veel webverkeer naar je site genereren.

Met een landingspagina vang je bezoekers op van marketingacties op alle mogelijke kanalen: web, tv, radio of print. Hoe een landingspagina eruit ziet, hangt vooral af van de doelstelling.

SEO Landingspagina

Het hoofddoel van een seo landingspagina is webverkeer genereren, meestal via long-tail zoektermen. Hoewel je een seo landingspagina niet terug kunt vinden in de normale menustructuur, moet je hem wel zoveel mogelijk integreren in de site. Sommige websites hebben tientallen seo landingspagina’s, waardoor ze hoog in de resultaten van Google komen voor verschillende zoektermen.

Verkoop en lead generatie landingspagina

Lead generatie landingspagina’s verzamelen persoonsgegevens zoals e-mailadressen, vaak in ruil voor whitepapers of brochures. Ze staan, net als productverkoop pagina’s, los van de rest van de website. Om de bezoeker zo min mogelijk af te leiden, kun je zo’n landingspagina het best volledig strippen van links die de bezoekers wegleiden van de pagina.

Productinformatie landingspagina

Een productinformatie landingspagina is volledig geïntegreerd in de website. Bezoekers komen via de zoekmachines (seo en sem) en via advertenties op web, print, radio en tv. Sommige bedrijven gaan nog een stapje verder en maken een aparte website binnen het domein, met een eigen navigatie en een eigen uiterlijk.

Resultaten

Een goede landingspagina kan veel opleveren. Hoe goed ze presteren kun je eenvoudig meten, bijvoorbeeld met Google analytics. Door de vindbaarheid en/of de conversie te optimaliseren, kun je de effectiviteit blijven verhogen. Wij helpen daar graag mee. Maar de basis leg je natuurlijk met betrouwbare en overtuigende webteksten.

Meer weten?

Je bent één stap verwijderd van effectieve webteksten.
Bel, mail of Skype ons even, dan beantwoorden we
al je vragen persoonlijk.